Gulliver Destination Management Company širi svoj stručni tim

22/03/2021

Novi zaposlenici Igor Bulum i Ivan Kordić

(Dubrovnik, 22. ožujka 2021.) Igor Bulum i Ivan Kordić se pridružili su se Gulliver Destination Management Company (Gulliver DMC) timu 22. ožujka na pozicijama vezanim uz operativno poslovanje i izlete.

Igor Bulum će preuzeti segment operative te aktivnosti redovnih izleta i onih na morskim i riječnim krstarenjima. Svoje gotovo 25-godišnje iskustvo stjecao je u vodećim tvrtkama u turizmu. U Gulliver DMC dolazi s pozicije menadžera za operacije za Hrvatsku i regiju Intercruisesu. S više od 20 godina stručnog iskustva u svim segmentima cruise industrije, Bulum ima i značajno iskustvo u području prodaje, organizacije poslovanja i vođenja kojima će doprinijeti razvoju i realizaciji planova unutar Gulliver DMC-ja.

Ivan Kordić će preuzeti organizaciju redovnih izleta i onih na morskim i riječnim krstarenjima te segment zdravstvenih i sigurnosnih standarda. U Gulliver DMC dolazi također iz Intercruisesa s pozicije voditelja operacija ukrcaja/iskrcaja putnika. Iskustvo je stjecao na različitim pozicijama, profiliravši se u području cruise industrije. Diplomirao je na Rochester Institute of Technology (RIT) u Dubrovniku. Kordić će svojim iskustvom, kao i stručnim znanjima o destinaciji, proizvodima te zdravstvenim i sigurnosnim standardima, doprinijeti realizaciji planova i napredovanju Gulliver DMC-ja.

U Gulliver DMC-ju smo ponosni na nove kolege te ćemo i dalje biti fokusirani na ulaganje u ljudske potencijale i širenje našeg tima sukladno poslovnim planovima.