Gulliver Destination Management Company slavi rođendan

01/10/2021

Uspješna godina poslovanja

(Dubrovnik, 1. listopada 2021.) Gulliver Destination Management Company 1. listopada obilježava uspješnu prvu godinu poslovanja.

Ponosni smo na naš prvi rođendan i sve ono što što se događalo u proteklih godinu dana, od osnivanja preko novih partnerstva i klijenata do realiziranih novih programa. Unatoč izazovima koje je pred sve nas stavila ova globalna pandemijska kriza s dugoročnim posljedicama na turističkom tržištu, uspjeli smo započeti novu uspješnu poslovnu priču.

Naš tim je narastao na šest izvrsnih stručnjaka koji intenzivno rade na novim poslovnih mogućnostima i nestrpljivo čekaju slijedeću sezonu i turistički šušur.

Predstavili smo i nove načine kako doživjeti Dubrovnik uz ekskluzivnost, održivost i ekologiju kao glavne premise u kreiranju. Iz naše ponude doživljaja spomenuti ćemo samo neke od njih: Razgled grada Dubrovnika cestovnim vlakom, Kočijom kroz konavosko polje, Jedinstveni vinski doživljaj s iznimnom sommelierkom, Dubrovnik – ljubavne priče i legende… Za slijedeću godinu pripremamo nove inovativne proizvode ne samo za Dubrovnik i okolicu, već za cijelu Hrvatsku i zemlje u okruženju – pratite nas za novosti! 

Da parafraziramo naš izlet Brzo do svjetionika sv. Andrija punom parom do 2022 :)