Novi doživljaj Dubrovnika i okolice

29/04/2021

Gulliver DMC pruža ekskluzivne načine za doživljaj Hrvatske

(Dubrovnik, 29. travnja  2021.) Predstavljamo vam nove načine kako da doživite Dubrovnik i okolicu te vas u sezoni 2021. vodimo na posebna mjesta i osiguravamo nezaboravna iskustva. 

Glavne premise našeg stručnog tima u kreiranju ponude doživljaja su bile ekskluzivnost, održivost, ekologija… i vjerujemo da smo u tome uspjeli. Naša ponuda doživljaja je jedinstvena i namijenjena malim grupama. Naravno, prilikom planiranja, veliku pažnju smo posvetili pridržavanju epidemioloških mjera te sigurnosnim i zdravstvenim protokolima.

Otkrivamo za vas drugačiji Dubrovnik kroz insajderski obilazak - sve ono što nećete pronaći ni u jednoj knjizi i što vam neće ispričati nijedan drugi vodič učinit će Ivan Vuković – Vuka. 

Ako pak želite samostalno otkrivati Dubrovnik i okolicu tu je naša tura u električnim Smart / Renault / BMW vozilima koja pruža najbolje panoramske vizure i uživanje u gastronomskim delicijama, a sve na ekološki način. 

Na razgled možete i, za Dubrovnik neuobičajenim sredstvom, cestovnim vlakom koji vas vodi kroz dvije ture – prva je Razgled grada Dubrovnika cestovnim vlakom uz jedinstvene pejzaže, arhitekturu starog grada,  multimedijalne povijesne prikaze i osvježenje u klubu na plaži, a druga je Romantični Dubrovnik vlakom uz nezaboravan zalazak sunca, glazbenu pratnju, gastro delicije i čašu pjenušavog vina. 

Romantiku možete nastaviti kroz stvarne lokalne i svjetske ljubavne priče i legende te najromantičnija mjesta u Dubrovniku koja smo dodatno začinili malim ljubavnim zalogajima. 

Za potpuni doživljaj gastronomske ponude i dubrovačkog životnog stila tu je Jedinstveni vinski doživljaj s iznimnom sommelierkom - gurmansko iskustvo provest će vas kroz svježe mirise dubrovačke Zelene tržnice i degustaciju hrvatskih vina uz Kseniju Matić. 

Za kraj ako mislite da vas ne možemo odvesti i dalje od Dubrovnika i okolice – griješite. Osmislili smo i dvije ture koje vam omogućavaju da okusite kontinent Hrvatske.  Prvom turom vas vodimo slavonskom Kočijom kroz konavosko polje i otkrivamo fuziju „plavih“ mirisa mora i „zelenih“ okusa Slavonije i Baranje uz zadivljujuće pejzaže. Druga tura je nevjerojatna Bajka o prošlosti i zeleno-plavoj budućnosti koja omogućava uvid u prošlost i sadašnjost života na Mediteranu i kontinentu.

Jedva čekamo da vam uživo pokažemo ova nezaboravna iskustva.